ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μη χάσετε αυτά τα 6 δωρεάν indie games για PC

Ο Τζάμπας ζει!

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες αγορών και πώλησης βιντεοπαιχνιδιών για PC και είναι κρίμα που μερικές εξ αυτών δεν εντοπίζονται από τα καταναλωτικά μας ραντάρ, αφού πολλά από αυτά δίνουν ωραίες προσφορές και δώρα. Ένα από αυτό είναι το IndieGala, ένα ιταλικό site που, όπως όλα, έχει καταχωρήσεις απλών games, πακέτων, giveaways και καμπανιών. 

Το IndieGala κάνει δώρα, όχι 1 και 2, άλλα 6 indie παιχνίδια για PC! Για να είμαστε πιο συγκριμένοι, λοιπόν, για λίγες μέρες ακόμα μπορείτε να προσθέσετε στην συλλογή σας τα έξης:
- Control Craft 2
- Grab the Bottle
- Pixel Puzzles 2: Paintings 
- Pixel Puzzles 2: Space 
- Hamsterdam 
- Die Young: Prologue

Μπορεί να μην είναι και τα πιο hot δωρεάν παιχνίδια που θα βρείτε να χαρίζονται στο Ιnternet, άλλα όπως και να έχει σίγουρα κάτι θα έχουν να δώσουν και αυτά, με τη λίστα να έχει ένα μεγάλο φάσμα από genres για να καλύψει τα γούστα! Όλα τους εξαργυρώνονται μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω Steam!

Βρείτε τα όλα και αποκτήστε τα πατώντας εδώ.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88