ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στα 60FPS το Watch Dogs: Legion στα PS5 και Xbox Series X

Τον επόμενο μήνα η αναβάθμιση.

Η Ubisoft θα προσθέσει στο Watch Dogs: Legion performance mode, που θα φτάνει τα 60FPS στα PS5 και Xbox Series X. Το μεγάλο αυτό update 4.5 θα φθάσει την 1ή Ιουνίου και μαζί του θα φέρει τη δυνατότητα για παίκτες του ίδιου οικοσυστήματος να μπορούν να παίζουν μαζί. Δηλαδή, οι χρήστες του PS4 με αυτούς του PS5 και αντίστοιχα αυτοί των Xbox One με αυτούς τους των Xbox Series X|S. 

"Ενώ αρχικά σχεδιάζαμε το update 4.5 να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου, τελικά θέλαμε να είμαστε σίγουροι πως οι διαφορετικές ομάδες που εργάζονται πάνω σε ξεχωριστά κομμάτια περιεχομένου θα έχουν το χρόνο που χρειάζονται για να δημιουργήσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία", ανέφεραν οι developers σε ανάρτησή τους. Πρόσθεσαν επίσης: "αυτός ο επιπλέον χρόνος θα μας επιτρέψει να διορθωθούν μερικά σφάλματα που είχαν εντοπιστεί. Πάνω σε αυτή τη λογική αποφασίσαμε να με μεταφέρουμε και τα PvP Invasion και Extraction στο update του Αυγούστου. Θέλουμε να επενδύσουμε περισσότερο χρόνο στο public & private matchmaking, καθώς για εμάς είναι το κλειδί για να παρέχουμε μια ομαλή αλλά και απολαυστική PvP εμπειρία".

Τέλος, η Ubisoft επιβεβαίωσε πως το DLC του Watch Dogs: Legion με ονομασία Bloodline, που φέρνει ξανά τους Aiden Pearce και Wrench ως playable χαρακτήρες, θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουλίου.

Πηγή: VGC

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88