ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δύο 60FPS modes και RT στο Ratchet & Clank: Rift Apart

Διαθέσιμα στο λανσάρισμα του παιχνιδιού.

Δεν απογοητεύει η Insomniac και υπόσχεται στους fans πως θα βιώσουν μία εμπειρία...Miles Morales, όσον αφορά στην απόδοση του νέου Ratchet & Clank στο PS5. Τι εννοούμε με αυτό; Στο Rift Apart θα υπάρχουν οι παρακάτω τρεις διαθέσιμες επιλογές όσον αφορά το graphics κομμάτι:
- Fidelity mode, με σταθερή ανάλυση, 30FPS και ray-tracing
- Performance mode με 4K ανάλυση και 60FPS
- Performance RT mode, με dynamic ανάλυση, 60FPS και ray-tracing

Οποιαδήποτε και να διαλέξετε το παιχνίδι θα δείχνει σίγουρα εντυπωσιακό, αλλά αν με ρωτάτε, για την ικανοποιητικότερη ευκρίνεια σε συνάρτηση με ανεβασμένα frames καλύτερα να διαλέξετε την τρίτη επιλογή, δηλαδή αυτή του performance RT, έτσι ώστε να έχετε υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας, ακατέβατα 60FPS και το ray-tracing, που δίνει άλλη αξία στα φωτισμένα τοπία. Να τονίσουμε κάπου εδώ πως οι τελευταίες επιλογές θα εμφανιστούν στο παιχνίδι κατά την εγκατάσταση του day-1 patch.

Παράλληλα, η Insomniac Games δημοσίευσε ένα άκρως νοσταλγικό βίντεο που δείχνει τη -σχεδόν- 20ετή πορεία του franchise:

{youtube}4GTa6pIYkFs{/youtube}

Δεν σας κρύβω πως ως long-time fan του franchise το βρίσκω εξαιρετικά συγκινητικό και με προετοιμάζει για την επερχόμενη επανεμφάνιση του διδύμου. Ελπίζω να συμβαίνει και με εσάς το ίδιο.

Το Ratchet & Clank: Rift Apart θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου του 2021 αποκλειστικά για το PS5.

Πηγή: Twitter

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88