ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

7 εκατομμύρια πωλήσεις για το It Takes Two

Co-οπτασία!

Εντυπωσιακή και συγχρόνως συγκινητική είναι η πορεία που χαράζει στην gaming αγορά το It Takes Two. Το παιχνίδι που βραβεύτηκε όσο κανένα άλλο παιχνίδι το 2021 και κέρδισε και το δικό μας GOTY βραβείο συμπλήρωσε τις 7 εκατομμύρια πωλήσεις, όπως ανακοινώθηκε από την Hazelight Studios. Μέσα από ένα post στα social του studio, με τον Joseph Balderrama (Cody και Dr. Hakim) να κρατά την Cutie, η σουηδική ομάδα γιόρτασε ακόμα μία τεράστια επιτυχία/ορόσημο για το co-op διαμάντι της. 

Για να έχετε σημείο αναφοράς να τονίσουμε εδώ πως το A Way Out, ένα ακόμη co-op game της ίδιας εταιρείας, ξανά σε συνεργασία με την EA, πούλησε κάπου στα 3.5 εκατομμύρια αντίτυπα στη διάρκεια ζωής του. Το It Takes Two έχει καταφέρει τα διπλά νούμερα σε λιγότερο από 1.5 χρόνο κυκλοφορίας και με πολλαπλάσιες διακρίσεις. 

Θυμίζουμε πως ο Josef Fares, δημιουργός του παιχνιδιού, είχε ευχαριστήσει δημόσια το SAVE THE GAME για το βραβείο του Game of the Year και φυσικά αναμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο παιχνίδι του studio.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88