ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

7 εκατομμύρια πωλήσεις για το Monster Hunter Rise

Το franchise έχει τρελό momentum.

Δεν ξέρουμε ποιος είναι πιο φορμαρισμένος στην παρούσα φάση.. το Monster Hunter Rise ή μήπως ολόκληρη η Capcom; Με 7 εκατομμύρια πωλήσεις του δεύτερου σε μόλις δύο μήνες κυκλοφορίας σίγουρα μπορούμε να ισχυριστούμε πως τόσο οι δημιουργοί όσο και το ίδιο το παιχνίδι βαδίζουν σε καλό μονοπάτι.

Αν και αποκλειστικό -για την ώρα- στο Switch, το Monster Hunter Rise ακολουθεί τα χνάρια του World και συγκεντρώνει τεράστιο κοινό. Αν σκεφτούμε πως το 2022 θα έρθει και στα PC το μέλλον του είναι λαμπρότατο, ενώ το franchise έχει ακόμα μία κυκλοφορία προγραμματισμένη για φέτος, με το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin να καταφθάνει ξανά για το Switch στις 9 Ιουλίου.

Και αν αυτά τα δύο από μόνα τους και από μία μόνο IP δεν είναι αρκετά για να σας πείσουν, σκεφτείτε πως η Capcom έχει λανσάρει ήδη το Resident Evil Village φέτος, προερχόμενη από τα RE2 Remake, RE3 Remake και Devil May Cry 5. Capcom is back; Σίγουρα!

Πηγή: Twitter

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88