ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Προσφορά: Αποκτήστε 7 PC games της επιλογής σας μόνο με 10€

Ή έστω 3 για τα μισά μάνια.

Στο Build Your Own Trinity Bundle του Fanatical θα βρείτε 16 τίτλους που περιμένουν με ανυπομονησία - μπορεί και όχι - να τους συνδυάσετε για να συνθέσετε το ιδανικό, για τα γούστα σας, πακέτο και να ψωνίσετε τρία, πέντε ή επτά games σε πολύ χαμηλή τιμή. Η πιo συμφέρουσα διαδρομή είναι αυτή των 7 games για 9.99€, ωστόσο μπορείτε να επιλέξετε 5 τίτλους για 7.99€ ή και 3 παιχνιδάκια για 4.99€. Στη λίστα θα βρείτε games διαφόρων ειδών, με το racing genre να πιάνει ίσως λίγο μεγαλύτερο ποσοστό από τα υπόλοιπα, έχετε όμως το ελεύθερο να φτιάξετε το bundle της αρεσκείας σας και να προσθέσετε καθέναν από τους επιλεγμένους game titles στη συλλογή σας στο Steam.

Τα 16 video games που είναι κομμάτια αυτού του promo είναι τα εξής:
- Homefront: The Revolution
- Tokyo Xanadu eX+
- Super Indie Karts
- Spirit Hunter: NG
- Street Outlaws 2: Winner Takes All
- Intravenous
- DESOLATE
- Autonauts vs Piratebots
- Zengeon
- Overpass
- Pocket Cars
- Painkiller: Black Edition
- Police Stories
- Splash Cars
- Crashday Redline Edition
- Race Conditiong

Για μόλις 1.43€ ανά παιχνίδι δεν νομίζουμε πως υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει ότι δεν αξίζει να του ρίξει έστω μία ματιά, επομένως για να τσεκάρετε την προσφορά και να αγοράσετε την προσφορά πατήστε εδώ!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88