ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε 7 PC games της επιλογής σας με 19.99€

Ψωνίστε έναν ωραίο συνδυασμό!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Fanatical συνεχίζει τις καταπληκτικές του προσφορές, αυτή τη φορά δίνοντάς μας τη δυνατότητα να χτίσουμε το δικό μας bundle από PC games, πληρώνοντας αρκετά μικρά ποσά. Συγκεκριμένα, μας ξετυλίγει μία λίστα από games που μπορούμε να ταιριάξουμε σε πακέτα των 3ων, 5 ή 7 αποκτώντας τα με αντίτιμο των 9.99€, 14.99€ και 19.99€ αντίστοιχα.

Η σχετική λίστα περιλαμβάνει αρκετά γνωστούς τίτλους, όπως δύο games της σειράς Wolfenstein, το Sniper Ghost Warrior 3, το Mudrunner και άλλα. Στο χέρι σας είναι, λοιπόν, να διαλέξετε το πακέτο που σας εξυπηρετεί καλύτερα, ενώ για τη χρήση των εν λόγω games αρκεί απλά να συγχρονίσετε τα αποκτήματά σας με το Steam account σας, όμορφα και απλά. 

Η παραπάνω καμπάνια ανήκει στο Platinum Collection Sale, με το Fanatical να τρέχει ακόμα μία παρόμοια καμπάνια, ονόματι Birthday Favorites. Εκεί έχετε παρόμοια deals με 6.99€, 9.99€ και 14.99€, ενώ στα games της σχετικής λίστας βρίσκουμε τα Neon Abyss, Agents of Mayhem, Graveyard Keeper και άλλα.

Κάντε κλικ εδώ για να ψωνίσετε από το Platinum Collection Bundle.

Κάντε κλικ εδώ για να ψωνίσετε από το Birthday Favorites Bundle.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88