ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε 7 PC games μόνο με 5.5€

Ποικιλία από adventures, platform-άκια και ωραία RPG`s!

Ποιος καλύτερος τρόπος να μπούμε στο ΠΣΚ από ακόμα ένα Fanatical deal; Και μάλιστα ένα πολύ συμφέρον deal, εφόσον μας προσφέρει ένα πακέτο με 7 πολύ χαρούμενα και χρωματιστά PC games στην εξευτελιστική τιμή των 5.49€. Η τιμή μας εκπλήσσει επιπλέον βλέποντας πως περιλαμβάνονται games που δεν είναι και τόσο παλιά, όπως τα Marsupilami: Hoobadventure και The Smurfs: Mission Vileaf. Πέραν όμως των δύο platformers της Microids, στο νέο Discovery Bundle θα βρείτε και καθαρόαιμα adventures ή RPG`s, χτίζοντας μία λίστα γεμάτη ποικιλία και γούστο για όσους βρίσκονται σε διάθεση οικονομικών επενδύσεων. 

Τα 7 games που συναποτελούν το Discovery Bundle είναι τα εξής:
- Marsupilami: Hoobadvneture
- The Smurfs: Mission Vileaf
- Weaving Tides
- Eternal Edge+
- Double Kick Heroes
- Ampersat
- Switchball HD

"Καλωσορίσατε στο Discovery Bundle, έναν χώρο-θησαυρό με Steam PC παιχνίδια! Εξερευνήστε συναρπαστικούς κόσμους και επιβιβαστείτε σε ενθουσιαστικές περιπέτειες με μία συλλογή από νέους-σε-πακέτο τίτλους" αναφέρει η περιγραφή του εν λόγω bundle και ειλικρινά στην τιμή του δεν πολυχρειάζεται σκέψη. Η αρχική τους συνολική αξία ανερχόταν στα 129.03€, επομένως η τελική τιμή είναι μειωμένη κατά 96%!

Υπενθυμίζουμε, όπως πάντα, πως τα games που αγοράζεται μεμονωμένα ή από τα bundles του Fanatical εξαργυρώνονται μέσω Steam!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε και να αποκτήσετε την προσφορά.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88