ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πάρτε 7 φανταστικά puzzle games ΜΟΝΟ ΜΕ 9€

..και βοηθήστε όσους το έχουν ανάγκη!

Λίγες μέρες μετά την παγκόσμια διάθεση του πακέτου που ενισχύει του πληγέντες Τουρκίας και Συρίας, το Humble Bundle ανοίγει ακόμα μία εκπτωτική καμπάνια, μοιράζοντας μέρος των εσόδων αυτής στην υποστήριξη της Ουκρανίας. Το `Unparalleled Puzzlers` Bundle, που θα είναι διαθέσιμο για αγορά για μία εβδομάδα, σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε 7 puzzle games με κριτικές όχι χαμηλότερες του 94% στο Steam, πληρώνοντας το εξωφρενικό ποσό των 9.34€. Όλα τα games περιλαμβάνουν γρίφους και έξυπνα mechanics, ενώ ορισμένα εξ αυτών έχουν διεκδικήσει βραβεία στις χρονιές που κυκλοφόρησαν. 

Το σύνολο των τίτλων που θα αποκτήσετε εξαργυρώνοντας αυτή την περιορισμένη προσφορά έχει ως εξής:
- Baba is You
- Dorfromantik
- Creaks
- The Last Campfire
- Monument Valley: Panoramic Edition
- Monument Valley 2: Panoramic Edition
- DARQ: Complete Edition

Η πραγματική συνολική αξία των παραπάνω παιχνιδιών ανέρχεται στα 93.26€, οπότε είναι πραγματικά ιδανική ευκαιρία να τα βάλετε όλα στο library σας στο 1/10 της κανονικής τους τιμής. Ίσως δελεαστείτε περισσότερο αν σκεφτείτε ότι μέρος των κερδών από τις πωλήσεις του `Unparalleled Puzzlers` Bundle θα δοθεί στον οργανισμό Razom for Ukraine, σκοπός για τον οποίο έχουν ήδη συλλεγεί πάνω από 45.000€. Σε περίπτωση που θέλετε να συνεισφέρετε κάτι παραπάνω από το απαιτούμενο ποσό, το Humble Bundle πάντα σας δίνει την επιλογή προτεινόμενων δωρεών ή ελεύθερου ποσού.

Αν, λοιπόν, αρέσκεστε στο να παίζετε puzzlers και θέλετε να κάνετε και μία καλή πράξη, ξέρετε που να αφιερώσετε αυτά τα 9 και κάτι ευρώ. Τα παιχνίδια λειτουργούν σε PC και θα μπορείτε να τα εξαργυρώσετε μέσω της πλατφόρμας του Steam.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το bundle.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88