ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε 8 κορυφαία games με γυναίκες πρωταγωνίστριες στα 14€

Κάντε δώρο στους εαυτούς σας για τη γιορτή της γυναίκας(?) !

Για ακόμα μία φορά, το Humble Bundle μας προσφέρει ένα πακέτο παιχνιδιών με διπλά καλοπροαίρετο σκοπό. Το `Humble Heroines: Warriors, Dreamers and Godslayers Bundle` είναι μία ομαδοποιημένη προσφορά, μέσω της οποίας μπορείτε να ψωνίσετε 8 κορυφαία, διακεκριμένα games, που έχουν ως κεντρικό πρόσωπο θηλυκά, πληρώνοντας το αστείο ποσό των 14.12€! Αφορμή για αυτή την καμπάνια υπήρξε φυσικά ο εορτασμός της γιορτής της γυναίκας και - όπως πάντα - μέρος των εσόδων θα μοιραστεί σε φιλανθρωπικά, σχετιζόμενα ιδρύματα. Για την ακρίβεια, κομμάτι των κερδών θα πάει σε οργανισμούς υποστήριξης γυναικών που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το gaming, όπως οι Girls Make Games Scholarship Fund και Girls Who Code. 

Και μιλάμε για παιχνιδάρες, όχι αστεία, εφόσον δυσκολεύομαι να συλλογιστώ πως κάποιος μπορεί με λιγότερα από 15€ να παίξει τα παρακάτω:
- Control: Ultimate Edition
- Syberia: The World Before
- Praey for the Gods
- Hellblade: Senua`s Sacrifice
- Batara: Lost Haven
- Sable
- Dreamscaper
- Call of the Sea

Για ποιο να πρωτοπούμε; Για το Hellblade, ένα παιχνίδι που γέμισε τα ράφια του με τρόπαια και οδήγησε τη Microsoft στο να εξαγοράσει την ομάδα ανάπτυξής του; Στο Control που επανέφερε στο προσκήνιο τη Remedy και αναγνωρίστηκε μεταξύ των κορυφαίων και πιο ιδιαίτερων τίτλων του 2019; Στο Sable, ένα εξαιρετικό indie του Γρηγόρη Κυθρεώτη για το οποίο σας έχουμε μία top-class ανάλυση στη στήλη Indiαιτερότητες; Όλα τους είναι ένα κι ένα και πραγματικά είναι ένα deal που δεν πρέπει να χάσετε, ειδικά αν δεν έχετε παίξει κάποια από τα παραπάνω. Ακόμα και τα λιγότερο γνωστά όπως τα Call of the Sea και Dreamscaper αξίζουν την προσοχή σας.

Την παρούσα στιγμή το Humble Heroines πακέτο έχει πουληθεί περισσότερες από 6.000 φορές, μαζεύοντας πάνω από 14.000€ για τις παραπάνω φιλανθρωπίες. Επαναλαμβάνουμε πως για να λάβετε PC κλειδιά για όλα τα παραπάνω και να τα εξαργυρώσετε μέσω Steam, αρκεί να προσφέρετε το ποσό των 14.12€, έχοντας πάντα την επιλογή να συνεισφέρετε οτιδήποτε παραπάνω του ποσού, χωρίς καμία υποχρέωση.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε και να αγοράσετε την εν λόγω προσφορά μέσω Humble Bundle.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88