ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

8 games αποχαιρετούν τα PS Plus Extra/Premium τον Φεβρουάριο

Με μία μεγάλη απώλεια...

Πέραν των 10 τίτλων που θα λύσουν τη συνεργασία τους με το PlayStation Plus των Ιανουάριο, μάθαμε για 8 ακόμη games που θα πάρουν την αποδεσμευτική σκυτάλη τον επόμενο ακριβώς μήνα. Όπως προέκυψε από τις αναζητήσεις διαφόρων χρηστών (και δικές μας), τον Φεβρουάριο θα έχουμε μερικές ακόμη αποχωρίσεις, αλλά αυτή τη φορά όχι τόσο άπονα. 

Οι τίτλοι που δεν θα είναι πια κομμάτι των PS Plus Extra και Premium από τις 21 Φεβρουαρίου είναι οι εξής:
-Agatha Christie: The ABC Murders
- The Book of Unwritten Tales 2
- Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition
- Rad Rodgers
- Sine Mora EX
- SkyDrift Infinity
- Sparkle Unleashed
- The Turing Test

Θα λέγαμε και πάλι "μικρό το κακό", αφού κατά γενική ομολογία θα αφαιρεθούν games που δεν παίζει αρκετός κόσμος, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την περίπτωση του GTA: Vice City. Η remastered έκδοση του θρυλικού παιχνιδιού της Rockstar δεν μετρά πολύ καιρό στην υπηρεσία, αυτό όμως δεν την εμποδίζει από το να πάρει τον δρόμο της και να είναι ξανά διαθέσιμη για ξεχωριστή αγορά ή ως κομμάτι της σχετικής τριλογίας.

Όπως πάντα, θα ευχηθούμε να αντικατασταθούν από ισάριθμα και ποιοτικότερα games, ώστε να δίνεται το μέγιστο δυνατό value σε όσους πληρώνουν τα αναβαθμισμένα tiers μηνιαία ή ετησίως.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88