ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πάρτε 8 PC games της επιλογής σας ΜΟΝΟ με 10€

... και παίξτε τα παντού!

Μπορεί η συγκεκριμένη καμπάνια/προσφορά να εστιάζει σε άτομα που θέλουν τα λεγόμενα `Steam Deck Verified` games, αλλά το καλό της υπόθεσης είναι πως όλοι οι PC gamers μπορούν να επωφεληθούν από αυτή, ανεξάρτητα από το αν θέλουν να τα παίξουν φορητά ή στο PC τους. Το Play on the Go bundle του Fanatical βάζει στο τραπέζι 21 τίτλους για PC, διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών και ειδών, από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε τους 8 και να τους αποκτήστε πληρώνοντας μόλις 9.99€! Συνήθως αυτού του είδους οι ενέργειες περιλαμβάνουν πιο αδιάφορα - πάντα για το ευρύ κοινό - games όμως τυχαίνει να έχω παίξει μερικά από αυτά και να μπορώ να σας τα προτείνω, εφόσον θα πληρώσετε μόλις 1.25€ έκαστο.

Τα μάτια μου πήγαν κατευθείαν στο Splasher, ένα πολύ fun 2D platformer με χιούμορ και μπογιές. Πολύς κόσμος έχει επίσης εθισμό για τα simulators, οπότε οι PC-άκηδες μπορούν εύκολα και άφοβα να δοκιμάσουν να "χτίσουν" το σύστημά τους μέσα από το PC Building Simulator. Υπάρχει και η περίπτωση του Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix, που για 1 και κάτι ευρώ μπορεί σίγουρα να ικανοποιήσει τους λάτρεις των racing games με αμαξάκια.

Αναλυτικά η λίστα των 21 τίτλων προς επιλογή και συνδυασμό:
- Iconoclasts
- Snooker 19
- Dead Island: Riptide Definitive Edition
- Youtubers Life
- Totally Reliable Delivery Service
- PC Building Simulator
- Pile Up! Box by Box
- Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix
- Door Kickers: Action Squad
- Ghost 1.0
- Speed Limit
- Hunted: The Demon’s Forge™
- Legends of Kingdom Rush
- 198X
- Horizon Chase Turbo
- Creepy Tale 1 & 2 Double Pack
- Splasher
- Cyber Hook
- Gone Home + Original Soundtrack
- Evan`s Remains
- Thunder Wolves

Αν δεν έχετε 9.99€ πρόχειρα και θέλετε να δώσετε μέχρι 6.99€ ή 4.99€, μπορείτε να το κάνετε και να επιλέξετε 5 και 3 games αντίστοιχα. Εννοείται πως το 8 για 10 είναι το πιο συμφέρον. 

Όπως πάντα υπενθυμίζουμε πως τα κλειδιά που κερδίζετε ψωνίζοντας από το Fanatical εξαργυρώνονται μέσω Steam, ενώ όλα τα παραπάνω είναι συμβατά και με το Steam Deck.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε και να αγοράσετε την προσφορά.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88