ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 9 Σεπτεμβρίου του επόμενο PlayStation Showcase

Στις 23:00 η μεγάλη παρουσίαση.

Όλο το περιμέναμε και δεν ερχόταν, επιτέλους όμως έχουμε ημερομηνία για το επόμενο event από πλευράς PlayStation! Σε μία εβδομάδα από σήμερα, και συγκεκριμένα την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00, θα παρακολουθήσουμε 40 λεπτά περιεχομένου από games που αναμένονται να κυκλοφορήσουν σε PS4 και PS5 από την ερχόμενη εορταστική περίοδο και ύστερα.

Κατευθείαν τα μάτια μας πήγαν στη τελευταία παράγραφο του PS Blog, όπου πάντα πέφτουν προειδοποιητικά disclaimers, και χαρήκαμε στο άκουσμα ότι η μόνη σίγουρη απουσία από το showcase είναι αυτή του next-gen PlayStation VR. Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει κάθε πιθανότητα να δούμε το God of War, που καιρό τώρα δεν έχουμε δει και την προηγούμενη φορά είχε ξεκαθαριστεί πως δεν θα παραστεί καθόλου, ενώ πιθανότητες συγκεντρώνουν τα ήδη ανακοινωθέντα Horizon Forbidden West και Gran Turismo 7. 

Ο μόνος που έχει κόψει από τώρα εισιτήριο είναι ο Hideo Kojima και το Death Stranding Directro`s Cut, που μέρες τώρα μας ψιθυρίζει πως έφτιαξε το τελικό τρέιλερ του παιχνιδιού μόνος. Όλα τα άλλα, τα λέμε σε μία εβδομάδα, αφού εξυπακούεται πως θα καλύψουμε κάθε ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου αυτού showcase. Stay tuned και ετοιμάστε ποπ κορν επομένως!

Πηγή: PS Blog

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88