ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 9 Δεκεμβρίου τα φετινά The Game Awards

Άφθονες βραβεύσεις και ανακοινώσεις.

Η γιορτή του gaming, το μέρος όπου συγκεντρώνονται fans, developers, διασκεδαστές και κάθε λογής λάτρης της βιομηχανίας, λαμβάνει χώρα ξανά φέτος στο Microsoft Theater του Los Angeles. Ο Geoff Keighley εξασφάλισε τη δια ζώσης διεξαγωγή των The Game Awards στις 9 Δεκεμβρίου (πιθανότατα 10 Δεκεμβρίου το χάραμα για τη χώρα μας), ώστε να τιμηθούν τα κορυφαία games του ταλαιπωρημένου 2021. Και λέμε ταλαιπωρημένο, διότι πρόκειται για τη χρονιά με τα περισσότερα καταγεγραμμένα delays ever.

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως η φετινή χρονιά δεν αξίζει να εορταστεί αναλόγως, ιδίως τώρα που το event θα γίνει με φυσική παρουσία όλων των προαναφερθέντων, αφού όσο εντυπωσιακό και αν ήταν το περυσινό event, εξακολουθούσε να του λείπει κάτι, όσο δεν υπήρχε κόσμος να γεμίζει τις κάτω θέσεις, ούτε κάποιος να παραλάβει δια χειρός Geoff το βραβείο του.

Φέτος όμως δεν θα υπάρξει τέτοιο πρόβλημα, εφόσον ορίστηκαν πια οι ημερομηνίες και έτσι όπως ανέβασε τη μπάρα ο Geoff με την τελευταία Gamescom οι απαιτήσεις μας για ένα όμορφο show με άφθονα βραβεία και world premieres έχουν τιναχθεί στα ύψη. Δεν γνωρίζουμε κάτι άλλο πέραν της ημερομηνίας για την ώρα, ωστόσο μέσα στο Νοέμβριο θα μάθουμε και τις ώρες διεξαγωγής του και -φυσικά- τα υποψήφια games ανά κατηγορία. 

Πηγή: Twitter

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88