ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σχεδόν 93 εκατομμύρια πωλήσεις μετρά το Switch

Ασταμάτητη η κονσόλα της Nintendo.

Μπορεί το chip shortage να την έχει βγάλει ελαφρώς εκτός πλάνου για το τρέχον οικονομικό έτος, όμως η Nintendo μόνο να τρίβει τα χέρια της μπορεί με την πορεία που διαγράφει το Nintendo Switch. Ο ερχομός του OLED μοντέλου και οι σημαντικές κυκλοφορίες όπως το Metroid Dread ανέβασαν τις πωλήσεις του στα 92.87 εκατομμύρια, ανεβάζοντάς το ακόμα υψηλότερα στη λίστα με τις best-selling κονσόλες.

Αξιοσημείωτο το ότι το τελευταίο εξάμηνο προστέθηκαν ακόμα 8 εκατομμύρια κομμάτια στις συνολικές πωλήσεις, ακραίο ποσό, αν σκεφτούμε πως έχουν περάσει 4.5 χρόνια από το λανσάρισμα της κονσόλας. Αν από την άλλη συνυπολογίσουμε πως το OLED μοντέλο βρίσκεται σε σοβαρή έλλειψη και πως εντός ενός έτους θα έχουμε τα remakes των Pokemon, το Arceus, καθώς και τα Bayonetta 3 ή το sequel του Breath of the Wild, δεν χωράει αμφιβολία πως οι 100 εκατομμύρια κονσόλες φαντάζουν ανετότατος στόχος.

Παράλληλα ανανεώθηκε και η λίστα με τα κορυφαία σε πωλήσεις games του Switch όπως θα δείτε παρακάτω:
1) Mario Kart 8 Deluxe - 38.74 εκατομμύρια αντίτυπα
2) Animal Crossing: New Horizons - 34.85 εκατομμύρια αντίτυπα
3) Super Smash Bros. Ultimate - 25.71 εκατομμύρια αντίτυπα
4) The Legend of Zelda: Breath of the Wild - 24.13 εκατομμύρια αντίτυπα

Πηγή: ESIZNEWS

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88