ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κατεβάστε δωρεάν το A Game Of Thrones: The Board Game Digital Edition για PC

Αποκτήστε επίσης και το Car Mechanic Simulator 2018.

Τι πιο σύνηθες από τα καθιερωμένα δωρεάν παιχνίδια που δίνει η Epic Games μέσω του Store. Αυτή την Πέμπτη έχουμε την ευκαιρία να κατεβάσουμε δύο παιχνίδια, και πιο συγκεκριμένα τα A Game Of Thrones: The Board Game Digital Edition και Car Mechanic Simulator 2018.

Το A Game Of Thrones: The Board Game Digital Edition είναι ένα τύπου επιτραπέζιο βιντεοπαιχνίδι, στο σύμπαν της πασίγνωστης σειράς Game of Thrones. Το παιχνίδι αποτελεί πόνημα της Dire Wolf, ενώ εκδόθηκε από της Asmodee Digital και κυκλοφόρησε το 2020.

{youtube}1hf0TnDHge8{/youtube}

Από την άλλη, το Car Mechanic Simulator 2018, όπως φανερώνεται και από το όνομα, αποτελεί το όνειρο κάθε λάτρη των αυτοκινήτων. Το πολωνικό στούντιο ανάπτυξης έχει δημιουργήσει ένα παιχνίδι προσομοίωσης, στο οποίο εκτελούμε την εργασία ενός μηχανικού.

{youtube}LCTF8wKWFSU{/youtube}

Επιπλέον, έγιναν γνωστά τα επόμενα παιχνίδια που θα δοθούν δωρεάν στο Epic Games Store, τα οποία είναι τα Geneforge 1: Mutagen και Iratus: Lord of the Dead.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα δύο παιχνίδια μέχρι τις 30 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα, πατώντας εδώ.

Πηγή: Epic Games Store

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88