ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

A Way Out: Η Hazelight γιορτάζει τις 9 εκατομμύρια πωλήσεις του παιχνιδιού

Θα του δίναμε Όσκαρ αλλά.. F*ck 'em!

Η Hazelight Studios συνεχίζει να είναι ενεργή στα social φέτος που γιορτάζει τα 10α γενέθλιά της και αυτή τη φορά στρέφει τα φώτα των δημοσιεύσεών της στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της πριν την τεράστια επιτυχία του It Takes Two, στο A Way Out. Ο επίσης co-op τίτλος που την έβαλε στον χάρτη, κυρίως χάρις στις viral εμφανίσεις του Josef Fares, έχει ξεπεράσει πλέον τις 9 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, συνθέτοντας ακόμα μία μεγάλη εμπορική διάνα για το σουηδικό στούντιο. 

Αυτό το γεγονός φυσικά και κοινοποιήθηκε από τη Hazelight με ένα υπέροχο εικαστικό, μέσα στο οποίο βρίσκουμε εικόνες από την ομάδα εν δράσει, την παρουσία του A Way Out σε ένα εξώφυλλο του Official Xbox Magazine, όπως και τριπλό στιγμιότυπο με τον Josef Fares να είναι πτώμα στα γραφεία τους, να δείχνει το μεσαίο δάχτυλο και να λέει "F*uck the Oscars" στη σκηνή των The Game Awards και να αποδέχεται το βραβείο BAFTA για καλύτερο multiplayer game της χρονιάς.

Η Hazelight έχει υποσχεθεί και συνεχίζει να μας κλείνει το μάτι πως φέτος θα μας δείξει τι ετοιμάζει στη συνέχεια, έχοντας πλέον συμπληρώσει 3.5 χρόνια από το λανσάρισμα του It Takes Two.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.