ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ετοιμάζεται νέο AAA action-RPG με τα Χελωνονιντζάκια

Εμπνευσμένο από το κόμικ TMNT: The Last Ronin.

Ένα νέο παιχνίδι Teenage Mutant Ninja Turtles, με πολύ διαφορετικό στυλ και ύφος από αυτό θα περιμέναμε, φαίνεται πως βρίσκεται σε ανάπτυξη. Μάλιστα, θα είναι εμπνευσμένο από ένα πρόσφατο κόμικ με ονομασία TMNT: The Last Ronin, που κυκλοφόρησε το 2020, παρουσιάζοντας μία πιο σκοτεινή και φουτουριστική πλοκή, στον κόσμο των Χελωνονιντζακίων.

Ακριβώς την ίδια μουντάδα πρόκειται να έχει και το παιχνίδι, με το ύφος να είναι αρκετά σοβαρό και ώριμο, κάτι που φυσικά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα συνηθισμένα πολύχρωμα και γεμάτα χιούμορ Χελωνονιτζάκια. Επιπλέον, το παιχνίδι θα ανήκει στην κατηγορία των RPG’s, ενώ θα είναι third-person, φέρνοντας "αρκετές ομοιότητες με τα σύγχρονα God of War" της Sony. Όλες οι παραπάνω πληροφορίες έρχονται διά στόματος Doug Rosen, Senior Vice President για τα παιχνίδια της Paramount Global, που κατέχει τα δικαιώματα για τα Teenage Mutant Ninja Turtles.

Το The Last Ronin έχει έναν βασικό πρωταγωνιστή, αυτό γιατί είναι η μοναδική χελώνα που έχει επιβιώσει, η οποία φοράει μαύρη μάσκα και είναι ικανή χρησιμοποιήσει και τα τέσσερα βασικά όπλα: nunchaku, sai, bo staf και dual katanas. Στις τελευταίες σελίδες του πρώτου τεύχους, έγινε γνωστό πως η αυτή η χελώνα είναι ο Michelangelo, με τα υπόλοιπα αδέρφια του και τον Master Splinter να έχουν αφανιστεί από το Foot Clan, κάτι που οδηγεί τον Mike σε ένα μόνιμο κυνήγι εκδίκησης.

Προσωπικά δεν είμαι ο μεγαλύτερος φαν του σύμπαντος, όμως δεν μπορώ να πω πως ένα παιχνίδι με ένα τόσο ζοφερό ύφος, έχοντας μία τόσο ενδιαφέρουσα ιστορία και που θέλει να μοιάσει στο God of War, μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Πηγή: Polygon

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88