ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο AAA παιχνίδι Marvel από τη δημιουργό του Uncharted

Ακόμα ένα παιχνίδι βασισμένο στο σύμπαν της Marvel.

Το στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών με όνομα Skydance New Media, με επικεφαλής την πρώην creative director του Uncharted, Amy Hennig, θα συνεργαστεί με τη Marvel Entertainment για την παραγωγή ενός νέου παιχνιδιού.

Ο επερχόμενος τίτλος θα είναι «ένα ΑΑΑ blockbuster action-adventure, βασισμένο στην αφήγηση, που θα περιλαμβάνει μία εντελώς πρωτότυπη ιστορία στο σύμπαν της Marvel», δήλωσε η ίδια η Marvel. Δυστυχώς Δεν έγινε γνωστό κάτι παραπάνω, όπως ποιοι χαρακτήρες θα συμμετέχουν στο παιχνίδι ή σε ποιες πλατφόρμες θα απευθύνεται το παιχνίδι.

Η Henning εντάχθηκε στο Skydance το 2019 με την πρόθεση να πρωτοπορήσει σε νέους τρόπους για να αφηγηθεί καθηλωτικές ιστορίες μέσω της τεχνολογίας. Το νέο αυτό παιχνίδι θα είναι και το πρώτο έργο του Skydance New Media, το οποίο δημιουργήθηκε για να επικεντρωθεί στην ψυχαγωγία με επίκεντρο την ιστορία.

Η ίδια η Henning σχολίασε την ανακοίνωση της συνεργασίας, λέγοντας πως: «Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο συνεργάτη από τη Marvel για το πρώτο μας παιχνίδι. Το σύμπαν της είναι η επιτομή της δράσης, του μυστηρίου και της έξαψης του pulp adventure genre που λατρεύω και προσφέρεται τέλεια σε μία διαδραστική εμπειρία. Είναι τιμή μου να μπορώ να πω μια πρωτότυπη ιστορία με όλη την ανθρωπιά, την πολυπλοκότητα και το χιούμορ που κάνει τους χαρακτήρες της Marvel τόσο ανθεκτικούς, δίνοντας την δυνατότητα στους παίκτες μας να ενσαρκώσουν τους ήρωες που αγαπούν».

Πηγή: Polygon

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88