ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Achilles: Legends Untold έρχεται και σε PlayStation και Xbox

…βγαίνοντας από early access μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2023.

Έχοντας κυκλοφορήσει σε early access για PC στις 12 Μαΐου 2022, το Achilles: Legends Untold πλέον θα κυκλοφορήσει κανονικά όχι μόνο για PC, αλλά και για τις PlayStation και Xbox κονσόλες. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο CEO της πολωνικής Dark Point Games, Pawel Waszak, ο τίτλος θα λάβει μία μικρή καθυστέρηση από την προβλεπόμενη και θα καταφθάσει σε πλήρη μορφή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2023, δηλαδή κάποια στιγμή στο διάστημα μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου.

Λίγα στοιχεία από την ανακοίνωση και τα λόγια του CEO: «Η ταυτόχρονη κυκλοφορία του παιχνιδιού σε PC και κονσόλες, αν και θα οδηγήσει σε μία καθυστέρηση της full version σε PC, μας επιτρέπει να αναπτύξουμε πλήρως τις δυνατότητες του Achilles. Ως αποτέλεσμα, θα έχουμε περισσότερο περιεχόμενο και ποικιλία, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να απολαύσουν το παιχνίδι στην πλατφόρμα της επιθυμίας τους.

Είμαστε μία ομάδα που αγαπάμε την ανάπτυξη παιχνιδιών και μεταφέροντας την πλήρη κυκλοφορία του παιχνιδιού στο τρίτο τρίμηνο του έτους, μας δίνεται η ευκαιρία να σας φέρουμε ακόμα καλύτερο και περισσότερο περιεχόμενο και features… Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτά τα σχέδια μας για το παιχνίδι, καθώς έχουμε μερικούς ακόμα άσσους κρυμμένους στο μανίκι μας. Στην πορεία θα σας αποκαλύψουμε και περισσότερα στοιχεία, μέχρι τότε όμως ετοιμαστείτε για μία αξέχαστη εμπειρία στην αρχαία Ελλάδα!»

{youtube}qFwxNc4BEVI{/youtube}

Το Achilles: Legends Untold αποτελεί ένα ασύμμετρο action RPG που, αντλώντας έμπνευση από την ιστορία του γνωστού Έλληνα πολεμιστή και την ευρύτερη ελληνική μυθολογία, τοποθετεί του παίκτες μέσα σε μία αιώνια μάχη μεταξύ θεών και ανθρώπων. Κλείνοντας να πούμε πως η ομάδα ανάπτυξης, μέσα από δύο μεγάλα pre-launch updates θα μοιράσει αρκετά καλούδια, όπως νέους μεγαλύτερους χάρτες, bosses, ένα character και storyline development system, τα οποία θα προσφέρουν 20 με 30 ώρες περιεχόμενο, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το New Game+ mode.

Πηγή: Dark Point Games

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88