ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έρχονται ταινία και σειρά Gears of War σε παραγωγή Netflix

Liveaction ταινία και animation σειρά στο Netflix

"Δεκαέξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού Gears of War, η τελευταία αντίσταση της ανθρωπότητας έχει φτάσει σε νέα σύνορα": Το εμβληματικό βιντεοπαιχνίδι θα μεταδοθεί στο streaming, με μια live-action μεταφορά και μια τηλεοπτική σειρά animation να βρίσκονται στα σκαριά. Το Gears of War του Netflix ακολουθεί το πλήρωμα της Delta Squad που βρίσκεται σε θανάσιμη μάχη με τη Locust Horde, μια τρομακτική φυλή γενετικά τροποποιημένων ανθρώπων που προέρχονται από τα έγκατα της γης. Με επικεφαλής τον γνωστο σε ολους μας λοχία Marcus Fenix, η ομάδα θα αντιμετωπίσει τους εχθρούς της στον ολοένα και πιο εχθρικό πλανήτη Sera.

Η επερχόμενη ταινία και η σειρά θα παραχθούν σε συνεργασία με την The Coalition, την εταιρεία ανάπτυξης πίσω από τα παιχνίδια Gears of War. Το Gears of War έρχεται να προστεθεί σε μια εντυπωσιακή σειρά επερχόμενων videogame adaptations στο Netflix, όπως τα Assassin`s Creed, Sonic Prime, BioShock και άλλα. Το μόνο που μένει είναι να δούμε ποιος θα είναι ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Marcus και αν η παραγωγή θα είναι πιστή στο lore του παιχνιδιού χωρίς να το αλλοιώσει. Η συνταγή του Cyberpunk Edgerunners θα ήταν καλό να εφαρμοστεί και σε άλλα videogame adaptations και το Gears είναι μια πολύ καλή ευκαιρία!

Πηγή: Netflix

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88