ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο adventure game με τον Μπομπ Σφουγγαράκη

Spammάρει τον σπόγγο η THQ.

Η αλήθεια είναι πως η THQ δείχνει συνεχώς πως αξιώνει το SpongeBob Squarepants franchise όσο λίγα από το σύνολο της βιβλιοθήκης της και αυτό φαίνεται από τις σχεδόν ετήσιες κυκλοφορίες που συναντάμε με τον αγαπημένο χαρακτήρα του Nickelodeon. Δεν μας έκανε καθόλου εντύπωση επομένως το ότι ανακοινώθηκε μία νέα περιπέτεια του λατρεμένου ήρωα του Bikini Bottom, που θα περιλαμβάνει διάφορους χαρακτήρες που τόσος πολύς κόσμος εκτίμησε στο εν λόγω TV show.

{youtube}OOwh9befbMg{/youtube}

Με το Sweet Victory να παίζει στη διαπασών στο background και με λίγα in-game πλάνα αποκαλύφθηκε, λοιπόν, το SpongeBob Squarepants: The Cosmis Shake, το οποίο δείχνει να έπαθε Rift Apart, αφού βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να μπαίνουν σε πύλες και να μεταφέρονται σε νέους, εναλλακτικούς κόσμους, όπως η fan-favorite διάσταση των σπηλαίων (το-μπάγκα-ντου φουέ-φουέ για όσους γνωρίζουν). Ημερομηνία δεν μάθαμε ούτε σε αυτή την περίπτωση, γνωρίζουμε ωστόσο πως προορίζεται για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88