ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τα Age of Empires II και IV έρχονται στο Xbox το 2023

Μαζί με remaster του Age of Mythology.

Ένα ευχάριστο ντελίριο προκάλεσαν με τις ανακοινώσεις τους οι Relic Entertainment και World`s Edge, εφόσον ετοίμαζαν τριπλή αποκάλυψη για τους fans των real time strategies. Συγκεκριμένα, οι definitive εκδόσεις των Age of Empires II και IV είναι υπαρκτές και αναμένεται να βρουν τον δρόμο τους για τις Xbox κονσόλες μέσα στο νέο έτος. Το θέλημα των fans εισακούστηκε, κάτι που έγινε address από την ίδια την Microsoft που στην ανακοίνωσή τους συμπεριέλαβε διάφορα σχετικά σχόλια. Έτσι, ξεκλειδώθηκε το achievement αυτής της δυνατότητες και έτσι μπορούμε να αναμένουμε το AoE II για Xbox One και Xbox Series X|S στις 31 Ιανουαρίου του 2023, ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά θα έρθει και το AoE 4. 

{youtube}jbtSQOCgyLA{/youtube}

Οι developers υποσχέθηκαν πως θα προσφέρουν και συμβατότητα με keyboard και mouse για όσους επιθυμούν μία πιο κλασική εμπειρία και ταυτοχρόνως δεν έχουν το build να το τρέξουν στον υπολογιστή τους. 

Αναφορά έγινε και στο λατρεμένο spin-off, Age of Mythology, που θα φέρει το ποικίλων μυθολογιών setting του ξανά στις οθόνες μας, μέσα από την Retold έκδοση. Πρόκειται για ένα remaster του γνωστού τίτλου που μας υπόσχεται την επιστροφή των θεών και την ανάδυση των θρύλων. Δυστυχώς, δεν είδαμε κάτι παραπάνω από ένα CG trailer.

{youtube}U6tRpIseYCA{/youtube}

Το συγκεκριμένο αναμένεται τόσο για PC όσο και για Xbox, ενώ όλα τους θα προστεθούν στο Game Pass και στην cloud υπηρεσία της Microsoft.

Δείτε επίσης το review μας για το Age of Empires IV.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88