ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

"Άκυρο" στις φήμες για remasters των Fallout και The Elder Scrolls από τον Todd Howard

Προτεραιότητα για την Bethesda το Starfield.

Ο MrMattyPlays φιλοξένησε στο κανάλι του τον Todd Howard για μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης γύρω από τις δραστηριότητες και τα πλάνα της Bethesda. Μέσα σε από αυτήν, ο μεγάλος game creator ψιλοσκότωσε τα όσα ακούγονταν περί επιστροφής κλασσικών RPGs της Bethesda, διευκρινίζοντας πως αυτή τη στιγμή η ομάδα του έχει όλα τα βλέμματα στραμμένα στην περαιτέρω υποστήριξη του Starfield και στην είσοδο στην παραγωγή του The Elder Scrolls VI.

Πιο συγκεκριμένα, ειπώθηκε ότι το στούντιο δεν εργάζεται αυτή τη στιγμή σε remasters κάποιου Fallout ή The Elder Scrolls από το παρελθόν, παρά εστιάζει στο να βεβαιωθεί ότι αυτοί οι τίτλοι "τρέχουν" ικανοποιητικά στα PC, χωρίς να υπάρχει πλάνο εκμοντερνισμού τους για τις σύγχρονες κονσόλες. Αυτή η τοποθέτηση στην ουσία βάζει "Χ" στα όσα μετέφεραν διάφοροι insiders και ήθελαν παιχνίδια όπως τα Fallout 3 και The Elder Scrolls IV: Oblivion να ανανεώνονται στο υπόβαθρο για να επανακυκλοφορήσουν με remasters για τα τωρινά hardwares. Εκτός φυσικά αν ο Todd Howard ψεύδεται.

Ο ίδιος δεν μπόρεσε φυσικά να μην σχολιάσει ξανά την τεράστια επιτυχία του Fallout TV show, αλλά αυτό είναι πιο πιθανό να επιταχύνει την έγκριση ενός νέου παιχνιδιού παρά κάποιας επανέκδοσης.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.