ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ακυρώνεται το HYENAS της Creative Assembly

Ανακοινώθηκε μαζί με απολύσεις στο παράρτημα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τη στενάχωρη είδηση πως αναγκάζεται να διώξει κόσμο και να ακυρώσει και το live-service παιχνίδι χρειάστηκε να μοιραστεί μαζί μας το στούντιο της Creative Assembly, λίγες ώρες αφού ξεκίνησε να βουίζει η πιάτσα. Το HYENAS είναι ένα project που πλέον αποτελεί παρελθόν, κατακερματίζοντας τις ελπίδες που είχαμε να λάβουμε ένα αξιοπρεπές ομαδικό shooter από τους δημιουργούς του Alien: Isolation. Δυστυχώς, μαζί με αυτό και αρκετοί developers θα χάσουν τη δουλειά τους, με την CA να διευκρινίζει πως θα προσπαθήσει να τους ανακατατάξει στα άλλα της τμήματα ή και γενικότερα εντός της SEGA. 

Ορίστε μερικά μεταφρασμένα αποσπάσματα:

«Πήραμε την υπερβολικά δύσκολη απόφαση να προβούμε σε διαβούλευση για διαδικασία απολύσεων σε μερικά τμήματα των δράσεών μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, μαζί με τη λήξη της ανάπτυξης του HYENAS.

Αυτό, δυστυχώς, ίσως οδηγήσει σε απώλειες εργασίας.

[…] Η αφοσίωσή μας στα projects μας και στους παίκτες δεν έχει αλλάξει και θα παραδώσουμε περισσότερες απίθανες εμπειρίες στους παίκτες μας σε όλο τον κόσμο για τις επόμενες δεκαετίες.

Παρότι αυτή είναι μία δύσκολη στιγμή εντός της Creative Assembly, ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα για τα πλάνα μας στο μέλλον.»

Πολλοί ενδέχεται να μεταφερθούν στην υπο-ομάδα της CA στη Βουλγαρία, η οποία εργάζεται πάνω στο Total War: Pharaoh, που περιμένουμε στις 11 Οκτωβρίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.