ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ακυρώθηκε το Crash Bandicoot 5 σύμφωνα με πρώην υπάλληλο της Toys for Bob

Προβληματίστηκε η κοινότητα για το μέλλον της σειράς!

Ράγισαν καρδιές οι δημοσιεύσεις του Nicholas Kole, ενός developer που υπήρξε μέλος της Toys for Bob ως character designer και concept artist. Έχοντας αποδεσμευτεί από την εταιρεία εδώ και μία τριετία και με τα εμπιστευτικά συμφωνητικά να έχουν πλέον λήξει, μπόρεσε να μας μιλήσει δημόσια τόσο για το ακυρωμένο project που δούλευε μέχρι πρότινος στη Phoenix Labs, όσο και για τα εντός Activision δρώμενα. 

Ξεκινώντας να μιλά αρχικά για το ακυρωθέν Project Dragon, ένα sandbox survival crafting multiplayer RPG που δεν είδε ποτέ το φως της ημέρας, ο Kole παρασύρθηκε και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Crash Bandicoot 5, που επίσης ήταν σε διαδικασία προ-παραγωγής και τελικά τα πλάνα της Toys for Bob τότε δεν ευδοκίμησαν. Σε ερωτήσεις που του έγιναν στο X μάλιστα διευκρίνισε πως αυτά τα δύο games δεν ταυτίζονται φυσικά, αλλά μιλάμε για δύο διαφορετικές ακυρώσεις από δύο διαφορετικά game studios στα οποία υπήρξε ενεργό μέλος.

Για τον Crash ισχυρίζεται πως θα ακούσουμε αργά ή γρήγορα, τώρα που το project είναι και επισήμως νεκρό, με τον ίδιο να τονίζει επίσης πως δεν γνωρίζει κάτι περί Spyro, εφόσον πάει καιρός από όταν απολύθηκε. Θα παρακολουθούμε φυσικά τις πληροφορίες που θα διαδώσει ο Kale, δεδομένου του ότι συμμετείχε στην ανάπτυξη των Spyro Reignited Trilogy και Crash Bandicoot 4, άρα ξέρει τι του γίνεται.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.