ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Alan Wake 2: Πηγαίνουμε "Lake House" τον Οκτώβριο

Δεν είναι loop, ΟΥΤΕ spiral… είναι DLC!

Η Remedy Entertainment μας έδειξε το The Lake House, το δεύτερο κομμάτι του Alan Wake 2 DLC πλάνου, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Το DLC, το οποίο θα λάβει χώρα στο «The Lake House», φαίνεται να περιλαμβάνει αναφορές και τοποθεσίες από το Control, τον άλλο μεγάλο τίτλο της Remedy.

Στην επίσημη περιγραφή του DLC αναγράφεται:

«Βουτήξτε σε μια τρομακτική εμπειρία τρόμου-επιβίωσης με την τελευταία επέκταση για το Alan Wake 2, σε μια απόκοσμη νέα τοποθεσία στις όχθες της λίμνης Cauldron Lake. Μέσα στον ερευνητικό σταθμό του Federal Bureau of Control, το Lake House, συνέβη ένα καταστροφικό γεγονός, όπου απερίσκεπτα πειράματα προκάλεσαν τη σύγκρουση της πραγματικότητας με το Dark Place».

Αυτή η επέκταση εκτυλίσσεται παράλληλα με το κύριο παιχνίδι, βάζοντάς σας στη θέση της πράκτορος του FBC.

Η Remedy Entertainment μας έδειξε το The Lake House, το δεύτερο κομμάτι του Alan Wake 2 DLC, όπου θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Το DLC, το οποίο θα λάβει χώρα στο «The Lake House», φαίνεται να περιλαμβάνει αναφορές και τοποθεσίες από το Control, τον άλλο μεγάλο τίτλο της Remedy.

To Alan Wake 2 - Lake House Expansion κυκλοφορεί τον Οκτώβριο, λοιπόν.

Κώστας Σκουρογιάννης's Avatar

Κώστας Σκουρογιάννης

Λατρεύω και ασχολούμαι με όλα τα media και την τεχνολογία γενικότερα, αλλά όταν θα βρω λίγο ελεύθερο χρόνο, πάντα με ένα τηλεχειριστήριο στο χέρι θα με βρεις!