ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αλλαγή κατεύθυνσης για το free-to-play multiplayer project της Remedy

Τελικά θα είναι ένα επί πληρωμή co-op game.

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως η Remedy Entertainment εργάζεται πάνω σε πολλαπλά projects, με το ένα από αυτά να είναι ένα free-to-play multiplayer με κωδική ονομασία Vanguard. Παρ΄ όλα αυτά, το στούντιο ανάπτυξης του Alan Wake 2 ανέφερε πως άλλαξε τα σχεδία του συγκεκριμένα με αυτό το game, μετατρέποντας το σε ένα premium παιχνίδι με έντονο το συνεργατικό στοιχείο για πολλούς παίκτες.

Η νέα κωδική ονομασία του παιχνιδιού είναι Kestrel, ενώ αναμένεται να γίνει published από την Tencent. Η Remedy Entertainment εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να αλλάξει κατεύθυνση στο συγκεκριμένο project, αναφέροντας πως:

«Λόγω της αβεβαιότητας ως προς τη δημιουργία ενός επιτυχημένου παιχνιδιού στην ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά των free-to-play και των σχετικών κινδύνων, οι εμπλεκόμενες εταιρείες συζήτησαν για μία νέα κατεύθυνση του παιχνιδιού, στο οποίο θα δοθεί η νέα κωδική ονομασία Kestrel.»

Τόσο η ηγεσία, όσο και η ομάδα ανάπτυξης θα παραμείνουν στο εν λόγο project, με στόχο να επικεντρωθούν στην νέα κατεύθυνση. Η Remedy Entertainment ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα τα επόμενα παιχνίδια που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο μέλλον, με αυτά να είναι το Control 2 και τα remake του Max Payne 1 και 2.

Πηγή: VGC

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.