ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Με την Amazon Games ως publisher το επόμενο Tomb Raider

Χωράει ακόμα ένας γίγαντας στη βιομηχανία;

Η Amazon φαίνεται πως σταδιακά εισχωρεί ολοένα και περισσότερο στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών, με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτή τη φορά θα αναλάβει τον ρόλο του publisher του επόμενου Tomb Raider.

Η Crystal Dynamics που πρόσφατα πουλήθηκε στον όμιλο της Embracer Group, καλείτε λοιπόν να αναλάβει τη συνέχεια της Lara Croft, με τη βοήθεια αυτή τη φορά της Amazon Games.

«Το Tomb Raider είναι ένα από τα αγαπημένα μας IP σε ολόκληρη την ιστορία της ψυχαγωγίας. Η Amazon Games έχει δεσμευτεί να φέρει στους παίκτες παιχνίδια υψηλής ποιότητας, από τους καλύτερους developers, κάθε είδους και σε όλες τις πλατφόρμες, και μας τιμά η ευκαιρία να συνεργαστούμε με αυτό το φημισμένο studio και franchise αντίστοιχα». Ήταν μερικές από τις δηλώσεις του αντιπρόεδρου της Amazon Games, Christoph Hartmann.

Παρόμοιος ενθουσιασμένος φαίνεται να επικρατεί και από τη μεριά της Crystal Dynamics, με τον επικαφαλή του studio, Scot Amos να δηλώνει πως: «Έχουμε μία μοναδική ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε το όραμα μας για το Tomb Raider, ύστερα από την εξαγορά μας από την Embracer. Με την Amazon μοιραζόμαστε τις ίδιες φιλοδοξίες και βλέψεις για το σύμπαν της Lara Croft.»

Η συγκεκριμένη συνεργασία πάντως είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, με την Amazon Games να πραγματοποιεί ένα μεγάλο πείραμα, που ίσως της δείξει το δρόμο για τη συνέχεια.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88