ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Amongs Us έρχεται στις κονσόλες στις 14 Δεκεμβρίου

Μαζευτείτε crewmates.

Η Innersloth έκανε γνωστό πως το μοναδικό video game της και άκρως επιτυχημένος τίτλος του 2020, έρχεται στις home consoles στα μέσα Δεκέμβρη. Τα PC και το Switch είχαν ήδη την τύχη να απολαμβάνουν τα online lobbies του Among Us, γεμάτα crewmates που αναζητούσαν απόδραση, όμως δεν συνέβαινε το ίδιο για τους κατόχους PlayStation ή Xbox. Από τις 14 Δεκεμβρίου όμως όλοι θα μπορούν πια να παίξουν Among Us και μάλιστα και μεταξύ τους, εφόσον η κυκλοφορία του θα συνοδευτεί από την ενεργοποίηση του cross-play. Οι κάτοχοι Xbox One και Xbox Series X|S θα μπορέσουν να το παίξουν άνευ περαιτέρω κόστους, άπαξ και είναι συνδρομητές του Xbox Game Pass.

Στην παραπάνω εικόνα μπορείτε να δείτε και το περιεχόμενο της συλλεκτικής Ejected έκδοσης, που θα κοστίζει 90€ και θα περιλαμβάνει διάφορα καλούδια, όπως steelbook, λούτρινο κουκλάκι, lanyard, αυτοκόλλητα, σκούφο και κωδικούς για in-game αντικείμενα. Μπορείτε να προπαραγγείλετε οποιαδήποτε έκδοση του παιχνιδιού επιθυμείτε απευθείας από το store της Maximum Games, που ανέλαβε την έκδοσή του. Ετοιμαστείτε λοιπόν, καθώς το Among Us εισβάλλει στα PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S στις 14 Δεκεμβρίου.

Πηγή: Innersloth

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88