ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

UFL: Αναβολή για τις 5 Δεκεμβρίου λίγο πριν την κυκλοφορία του

Μακριά και από το EA Sports FC 25!

Ύστερα από την ολοκλήρωση των beta tests, η ομάδα ανάπτυξης του UFL φαίνεται να εντόπισε ορισμένα ζητήματα, τα οποία θέλει να επιλύσει πριν κυκλοφορήσει το νέο της ποδοσφαιράκι. Σύμφωνα και με τους ίδιους τα ζητήματα αυτά αφορούν ορισμένες λεπτομέρειες στα μοντέλα των χαρακτήρων, τα οποία συμβάλουν στη συνολική αίσθηση του παιχνιδιού.

Ως αποτέλεσμα, το "σφύριγμα την έναρξης του αγώνα" θα καθυστερήσει λίγους μήνες, αφού αν και το παιχνίδι προγραμματιζόταν να κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου, τελικά θα έρθει στις 5 Δεκεμβρίου. Να υπενθυμίσουμε πως το UFL θα είναι ένα δωρεάν παιχνίδι, με δομή games-as-a-service, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχουν τακτικά και ουσιαστικά updates, σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού.

Μέχρι το release του UFL, οι Strikerz Inc και XTEN LIMITED δεσμεύονται πως θα επικεντρωθούν στην βελτίωση της εικόνας του, στην εμπειρία που θα προσφέρει, αλλά και στη σταθερότητά του, ενώ θα συνεχιστούν ορισμένα open tests για το παιχνίδι. Ο νέος ανταγωνιστής του EA Sports FC θα κυκλοφορήσει τελικά στις 5 Δεκεμβρίου, για PS5 και Xbox Series X|S, με όσους προβούν σε pre-order να το έχουν στη διάθεση τους από τις 28 Νοεμβρίου.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.