ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αναβολή για το 2025 παίρνει το Little Nightmares III

Δεν προλαβαίνει να το βγάλει φέτος η Supermassive Games.

Την υπόσχεση που μας έδωσε πέρυσι στη Gamescom πρόκειται να αθετήσει τελικά η ομάδα ανάπτυξης του Little Nightmares III, αφού θα χρειαστεί παραπάνω χρόνο για να ολοκληρώσει το development του παιχνιδιού. Μέσα από μία δημοσίευση στα social media, η Supermassive Games μας ζήτησε συγγνώμη που δεν θα καταφέρει να κυκλοφορήσει το Little Nightmares III εντός προθεσμίας, ωστόσο μας ξεκαθαρίζει πως αυτή η θυσία γίνεται στον βωμό της ποιότητάς του. Το studio χρειάζεται αυτή την "ανάσα" για να φέρει το Little Nightmares III σε κατάσταση ανάλογης και καλύτερης αυτής που λανσαρίστηκαν τα δύο προηγούμενα παιχνίδια του franchise, οπότε αποφασίζει να μεταφέρει το launch του τρίτου παιχνιδιού μέσα στο 2025.

Ορίστε ένα απόσπασμα της σχετικής ανακοίνωσης:

"[...]Όσο και αν ανυπομονούμε για εσάς να επιστρέψετε στο "Πουθενά", θέλουμε να διαβεβαιώσουμε επίσης ότι δίνουμε στο παιχνίδι το ενδιαφέρον και την αγάπη που του αξίζει. Η ποιότητα είναι κορυφαία προτεραιότητα για εμάς και γνωρίζουμε πως και εσείς νιώθετε το ίδιο. [...] Θα μοιραστούμε περισσότερα για το Little Nightmares III αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, οπότε παρακαλούμε κάντε υπομονή και ανυπομονείτε για περισσότερα updates".

Ενδιαφέρον που η Supermassive αστοχεί στο να ακολουθήσει το πλάνο της, δεδομένου ότι εδώ και χρόνια κυκλοφορούσε ετησίως και με πλήρη συνέπεια κάθε κεφάλαιο του The Dark Pictures Anthology. Παρόλα αυτά, είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με το Little Nightmares franchise, οπότε είναι πολύ θετικό που δείχνει να το αξιώνει.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.