ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ανακοινώθηκε η open beta του Skull and Bones της Ubisoft

8-12 Φεβρουαρίου σαλπάρουμε!

Ούτε ένας μήνας δεν έχει μείνει από την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Skull and Bones και όσοι άπιστοι Θωμάδες ακόμα θεωρούν ότι το παιχνίδι δε θα κυκλοφορήσει πλέον μπορούν κι εκείνοι να πειστούν. Με άρθρο στο επίσημο blog του παιχνιδιού, η Γαλλική εταιρεία ανακοινώνει τον ερχομό της open beta έκδοσης του παιχνιδιού σε κονσόλες και PC -μέσω των Ubisoft Connect και Epic Games Store-, καλώντας μας να “εξερευνήσουμε τα Red Isle, Coast of Africa, Open Seas και τις East Indies και να γνωρίσουμε ειρηνικά ή όχι τα διαφορετικά factions του παιχνιδιού”.

Φυσικά, ο πιο εύκολος τρόπος να μάθουμε αυτές τις περιοχές δεν είναι άλλος από τα Main Campaign Contracts, τα οποία “θα λειτουργούν ως ο οδηγός μας προκειμένου να χτίσουμε τη φήμη μας και να εμβαθύνουμε ακόμα περισσότερο στον κόσμο του Skull and Bones”. Όπως αναφέρει το άρθρο, οι παίκτες θα μπορούν να φτάσουν μέχρι και το “Exterminate the Rat” mission, ενώ παράλληλα η Ubisoft μας παροτρύνει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για τα Side, Repeatable, Bounty Contracts καθώς και για τα διάφορα World Events.

Όσον αφορά τα καλούδια που προσφέρει η beta και μπορούν να ξεκλειδώσουν οι παίκτες ανεβαίνοντας level μέχρι το επίπεδο Tiers 6 rank 1, αυτά αφορούν δύο cosmetics σημαίες για το πλοία μας, ένα νέο όπλο, μία γατήσια συντροφιά για τα ταξίδια μας, καθώς κι ένα emote. Φυσικά, η Ubisoft έχει ετοιμάσει ήδη το content του πρώτου έτους του παιχνιδιού, το οποίο μπορείτε να δείτε στο πεντάλεπτο νέο trailer που ακολουθεί.

Η open beta του παιχνιδιού θα προσφέρει τη δυνατότητα cross-play και cross-progression, ενώ ξεκινά στις 8 Φεβρουαρίου, στις 05:00 π.μ. και τελειώνει στις 12 Φεβρουαρίου στις 02:00 π.μ.

Το Skull and Bones κυκλοφορεί στις 16 Φεβρουαρίου για PS5, Xbox Series X|S και PC.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...