ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ανακοινώθηκε ένα Dragon Ball MOBA game για PC και κινητά

Ξεκινούν σύντομα οι δοκιμές!

Η σειρά Dragon Ball είναι αρκετά ενεργή τα τελευταία χρόνια και στον gaming τομέα, με πιο πρόσφατη απόδειξη το DRAGON BALL PROJECT: Multi.

Το νέο παιχνίδι που ανακοίνωσαν οι Bird Studio και Bandai Namco είναι ένα MOBA, ένα είδος που έγινε αρκετά διαδεδομένο χάρις στο League of Legends κατά κύριο λόγο, οπότε ακολουθεί παρόμοια λογική με αυτό και games όπως τα Dota και Heroes of the Storm. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για ένα Dragon Ball game στο οποίο ελέγχουμε χαρακτήρες από το manga/anime του Akira Toriyama, Saiyans και μη, προσπαθώντας να φτάσουμε στη βάση της αντίπαλης ομάδας και να ανακτήσουμε μία Dagon Ball.

Το τρέιλερ δεν είναι αρκετά κατατοπιστικό, παρότι μας πετά απευθείας σε moment to moment gameplay στιγμιότυπα. Είναι προφανές πως, όπως σε όλα τα MOBA, οι ελεγχόμενοι χαρακτήρες βαδίζουν ή ίπτανται στον εκάστοτε χάρτη και μπορούν να ανταλλάξουν Kamehameha και Bing Bang Attacks όποτε προκύπτει διαπληκτισμός. Γνωρίζουμε και βλέπουμε πως οι μάχες του θα είναι 4v4, αλλά δεν φαίνεται αν υπάρχουν minions να κυνηγούν κάποιο objective, στοιχεία επίσης χαρακτηριστικά για τα παιχνίδια του είδους.

Εξηγείται ωστόσο πως υπάρχουν ρόλοι: οι damage χαρακτήρες προφανώς θα ειδικεύονται στην πρόκληση ζημιάς, τα tank θα αντέχουν περισσότερες εισερχόμενες επιθέσεις και οι technical ήρωες θα λειτουργούν πιο υποστηρικτικά.

Οτιδήποτε περισσότερο μπορείτε να αποσπάσετε από το παρακάτω τρέιλερ, be my guest, να σημειώσουμε ωστόσο πως θα γίνουν beta tests τις επόμενες εβδομάδες, τα οποία δεν ισχύουν - δυστυχώς - για τη χώρα μας. Και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το "O" στο "MOBA" αντικαθιστά το "online", άρα πρόκειται για 100% διαδικτυακό παιχνίδι για PC, Android και iOS.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.