ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στην κατεχόμενη Γαλλία μας στέλνει το Sniper Elite: Resistance

Και έρχεται το 2025!

Το pre-show της Gamescom ONL μας χάρισε μία ενδιαφέρουσα ανακοίνωση για τη σειρά παιχνιδιών Sniper Elite.

Πιο συγκεκριμένα, η Rebellion Development μας αναφέρει ότι η ιστορία του νέου Sniper Elite: Resistance θα διαδραματίζεται παράλληλα με την πλοκή του Sniper Elite 5, ρίχνοντας όμως τα φώτα του πολέμου στις πίσω γραμμές.

Το παιχνίδι μας βάζει στις μπότες του Harry Hawkins, μέλος της SOE, ο οποίος καλείται να ανακαλύψει αν όντως οι εχθροί έχουν φτιάξει το Wunderwaffe, ένα όπλο το οποίο μπορεί να αντιστρέψει ολοκληρωτικά τη ροή του πολέμου. Τα πλάνα του trailer μας δείχνουν ορισμένα από τα μαγευτικά τοπία στα οποία θα αντιμετωπίσουμε τους Ναζί, προσφέροντας μας παράλληλα ένα μοναδικό single-player campaign. Η μοναδική x-ray kill cam, μαζί με τα advanced gunplay physics και τα αυθεντικά όπλα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ευελπιστούν να μας μεταφέρουν μία ρεαλιστική πολεμική εμπειρία. Ακόμη το παιχνίδι θα περιέχει καινούργιες "Propaganda" αποστολές και modes, όπως multiplayer.

Το Sniper Elite: Resistance θα κυκλοφορήσει το 2025 για PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S και Xbox One, ενώ θα διατεθεί από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του στον κατάλογο παιχνιδιών του Xbox Game Pass.

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.