ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ανακοινώθηκε και επίσημα το Call of Duty: Black Ops 6

Περισσότερα στις 9 Ιουνίου.

Με κάθε επισημότητα πλέον, η Activision ανακοίνωσε πως το επόμενο κεφάλαιο της γνωστής FPS σειράς της θα είναι το Call of Duty: Black Ops 6. Μέσα από ένα σύντομο live-action teaser trailer με ονομασία “wake up” η Treyarch Studios επιβεβαίωσε την επιστροφή της διάσημης σειράς, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού να πρόκειται να αποκαλυφθεί στις 9 Ιουνίου, στο direct του παιχνιδιού αμέσως μετά το Xbox Games Showcase, πιθανότατα μαζί με κάποιο gameplay trailer.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Call of Duty: Black Ops 6 θα είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς ύστερα από την εξαγορά της Activision από την Microsoft, ενώ όλα δείχνουν πως θα βρεθεί και αυτό στο Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του. Βέβαια, για να γίνει αυτό ίσως η Microsoft προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στο μοντέλο της συνδρομητικής της υπηρεσίας, όμως τίποτα δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί σχετικά με αυτό.

Για περισσότερο Call of Duty: Black Ops 6 λοιπόν συντονιστείτε στο Xbox Games Showcase στις 9 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.