ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ανακοινώθηκε το Little Nightmares III από τη Supermassive | Gamescom ONL 2023

Με horror βόμβα ξεκίνησε το show!

Αν και ο Geoff Keighley προειδοποίησε τους πάντες για ένα προσγειωμένο (από άποψη εκπλήξεων) show, η Gamescom ONL ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για τους fans των horror games, με την αποκάλυψη του Little Nightmares III.

Το συγκεκριμένο, αν και sequel δείχνει, να έρχεται αρκετά διαφροποιημένο, αφενός βλέποντας ότι θα ελέγχουμε δύο εντελώς καινούριους πρωταγωνιστές και αφετέρου βλέποντας πως τα ηνία της ανάπτυξής του έχουν περάσει στην έμπειρη Supermassive Games και όχι στην Tarsier Studios που δημιούργησε τα πρώτα δύο games του franchise.

Οι Low και Alone, όπως θα ονομάζονται τα δύο κεντρικά πρόσωπα, θα χρειαστεί να λειτουργήσουν συνδυαστικά, ούτως ώστε να επιβιώσουν σε ακόμα μία δυστοπία, αποφεύγοντας κάθε αντιαισθητική απειλή του κόσμου του παιχνιδιού. Σύμφωνα με την περιγραφή που μας πρόσφερε η Bandai Namco, οι δυο τους βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο «Spiral», το οποίο απαρτίζεται από εξίσου άβολα τοπία και σκηνικά με αυτά των προηγούμενων entries, ενώ οι σκιές και οι αυταπάτες θα τους δυσκολέψουν πολύ στο να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους, κάτι που σίγουρα θα μεταβιβάζεται και σε όσους κρατούν το controller/keyboard.

Κάτι που έγινε εύκολα αντιληπτό από το reveal trailer ήταν το γεγονός πως το Little Nightmares III υποστηρίζει co-op για την ταυτόχρονη καθοδήγηση και των δύο χαρακτήρων, ωστόσο θα παίζεται κανονικά και solo, με την AI να αναλαμβάνει το δεύτερο πρόσωπο και τη βοήθεια στα puzzles και τους όποιους γρίφους.

Πολύ σκοτάδι, πολύ τρέξιμο και πολλά κακομούτσουνα πλάσματα θα είναι στοιχεία που θα καταλαμβάνουν τη μεγαλύτερη διάρκεια και αυτού του Little Nightmares, που προς το παρόν στοχεύει σε κυκλοφορία μέσα στο 2024. Θα είναι μάλιστα cross-gen τίτλος, εφόσον προορίζεται για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Switch.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.