ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ανακοινώθηκε το Smite 2 και αναπτύσσεται με τη βοήθεια της Unreal Engine 5

Θα διαθέτει 25 χαρακτήρες στο λανσάρισμα.

Εξαίρετα νέα για τους φίλους των MOBΑ και ιδιαίτερα του Smite έγιναν γνωστά κατά το παγκόσμιο πρωτάθλημα του ομώνυμου παιχνιδιού. Η Titan Forge Games, εταιρεία ανάπτυξης του Smite, ανακοίνωσε πως εργάζεται στο sequel του παιχνιδιού, του οποίου οι closed alpha δοκιμές θα πραγματοποιηθούν κατά την άνοιξη της τρέχουσας χρονιάς.

Το Smite 2 θα κυκλοφορήσει τόσο σε PC, μέσω του Steam και του Epic Games Store, όσο και σε κονσόλες PS5 και Xbox Series X|S, υποστηρίζοντας τις λειτουργίες cross-play αλλά και cross-progression. Κατά το λανσάρισμα του θα διαθέτει 25 θεούς (χαρακτήρες), με την εταιρεία ανάπτυξης να υπόσχεται πως σταδιακά θα φέρει κάθε θεό που υπάρχει στο αρχικό παιχνίδι, προσθέτοντας όμως επίσης και νέους θεούς που δεν έχουμε δει ξανά.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο γενικός διευθυντής του Smite 2, Travis Brown, αποκάλεσε το sequel του Smite ως ένα MOBA που θα έχει περισσότερο αντίκτυπο, στρατηγική και δημιουργικότητα. Επιπλέον, στόχος της Titan Forge Games είναι το Smite 2 να παρουσιαστεί βελτιωμένο σε κάθε τομέα, διατηρώντας παράλληλα την αίσθηση του Smite που είχαν συνηθίσει οι παίκτες, ενώ αναφέρθηκε ελάχιστα και στο πρώτο Smite, το οποίο θα συνεχίσει προς το παρόν να δέχεται νέες ενημερώσεις. 

Τέλος, έγινε γνωστό πως το Smite 2 θα χρησιμοποιεί την εξαιρετική μηχανή γραφικών Unreal 5, αποχαιρετώντας επιτέλους το πλέον παρωχημένο πρόγραμμα Flash.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.