ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ανανεώθηκε για άλλη μία σεζόν η σειρά Fallout του Amazon Prime

Εδώ ανέστησε τα παιχνίδια...

Το αναμενόμενο συνέβη με την περίπτωση της τηλεοπτικής σειράς Fallout, αφού δεν χρειάστηκαν πολλές μέρες για την Amazon να επιβεβαιώσει πως θα υπάρξει συνέχεια. Μετά την θετικότατη υποδοχή από το κοινό, με τα scores του στο Rotten Tomatoes να αγγίζουν τα 94% (critics) και 88% (audience), έγινε γνωστό πως το μετα-αποκαλυπτικό show βασισμένο στην ομώνυμη σειρά παιχνιδιών της Bethesda θα έχει και 2η σεζόν.

Με ένα εικαστικό των τριών πρωταγωνιστικών χαρακτήρων και την ατάκα "θα σας ξαναδούμε στη Wasteland" μπορούν όλοι οι fans του show να κοιμούνται ήσυχοι με την ιδέα ότι η ιστορία του θα συνεχιστεί. Φυσικά, είναι νωρίς για να γνωρίζουμε ή να ειπωθεί κάτι για το πόσο σύντομα θα ξεκινήσει η παραγωγή της season 2, πόσο μάλλον για το πόσο θα κυκλοφορήσει στη δημοφιλή συνδρομητική υπηρεσία.

Κάτι ακόμα που κατάφερε η σειρά είναι να επαναφέρει το gaming κοινό στα παιχνίδια του franchise, εφόσον παρατηρήθηκε έξαψη στις πωλήσεις των Fallout 4 και Fallout 76, των δύο τελευταίων παιχνιδιών της Bethesda εντός του σύμπαντος.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.