ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αναπτύσσεται παιχνίδι βασισμένο στο The Batman σύμφωνα με φήμες

Βολευτείτε κύριε Pattinson! 🤣

Κοντεύουμε να συμπληρώσουμε 10ετία από την τελευταία φορά που κυκλοφόρησε ένα σωστό Batman game για PC και κονσόλες, και μέχρι πρότινος δεν γνωρίζαμε καν αν υπάρχει κάποιο σχετικό project υπό ανάπτυξη στα ενδότερα της WB Games. Αυτή την κατάσταση ίσως ανατρέπουν οι δηλώσεις του David Zaslav, CEO της εταιρείας, που ανέφερε σε συνέντευξή του στο Puck News ότι υπάρχει βιντεοπαιχνίδι η ιδέα του οποίου απορρέει από την ταινία The Batman του 2022.

Αναφερόμαστε φυσικά στο φιλμ που σκηνοθέτησε ο Matt Reeves και που είδε τον Robert Pattinson να φορά τη στολή του σκοτεινού ιππότη, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία στο παγκόσμιο box office. Η αναφορά στο υποτιθέμενο video game έγινε μαζί με την περίπτωση της τηλεοπτικής σειράς Penguin του HBO, ως περαιτέρω έργα που βασίστηκαν στα θεμέλια της ταινίας που ήδη γνωρίζουμε πως θα υποδεχθεί και sequel.

Ο τρόπος με τον οποίο δημιουργήθηκε όλο αυτό το σενάριο ύπαρξης του The Batman παιχνιδιού μας αναγκάζει να είμαστε επιφυλακτικοί και να περιμένουμε για κάποια πιο επίσημη τοποθέτηση της Warner Bros. που πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι διατίθεται να μοιράσει τα IPs της και σε third-party συνεργάτες. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.