ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ανατριχιαστικά γνώριμες σκηνές στο τρέιλερ του The Last of Us για τη 2η σεζόν

Χαρούμενη The Last of Us Day με ένα καθόλου χαρούμενο βίντεο!

Νωρίτερα σας γράψαμε για τους άμεσους τρόπους με τους οποίους η Naughty Dog και το PlayStation θα γιορτάσουν τη σημερινή μέρα που - πατροπαράδοτα - ανήκει στο The Last of Us (26 Σεπτεμβρίου). Εν τέλει, πήραμε κάτι παραπάνω από digital avatars και πρόσβαση στο remake του πρώτου παιχνιδιού, εφόσον το HBO δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ για τη 2η σεζόν του τηλεοπτικού show του The Last of Us με πολύ-πολύ ενδιαφέρουσες εικόνες.

Αγνοώντας εντελώς κάθε original χαρακτήρα που εμφανίζεται - θα έρθει η στιγμή σας - δεν μπορούμε παρά να ξεχωρίσουμε το χιονισμένο Τζάκσον, τις πρώτες καθαρές λήψεις με την Abby και τον Jesse, όπως και ορισμένα σκηνικά που σπάραξαν την καρδιά μας στο The Last of Us Part II. Ενδεικτικά να αναφέρουμε το ρομαντικό κιθάρισμα του "Take On Me" από την Ellie στην Dina, όπως και τον Joel να στέκεται στη βεράντα του εκείνο το βράδυ της "συγχώρεσης".

Αν υπάρχει κάτι που κάνει ακόμα πιο επικό το τρέιλερ είναι η μουσική του υπόκρουση, εφόσον στο υπόβαθρο ακούγεται διαρκώς το "Future Days" των Pearl Jam, ένα κομμάτι άμεσα συνδεδεμένο με το TLOU2, που είναι αρκετά τρυφερό, αλλά δημιουργεί φοβερό κοντράστ με τις εικόνες που βλέπουμε στο βίντεο που, by the way, μας δείχνει και Seraphites, και τον Isaac, μπόλικους μολυσμένους και αίμα.

Παραμένουμε με το γενικευμένο "2025" ως υπόσχεση πρεμιέρας της 2ης σεζόν.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.