ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ανεξαρτητοποιείται η Toys for Bob από την Activision

Σε indie εταιρεία το γυρνάνε οι δημιουργοί των σύγχρονων Crash και Spyro!

Το studio που σχετικά πρόσφατα μας έδωσε το Crash Team Rumble είχε σωπάσει εδώ και καιρό, αποφεύγοντας να μιλήσει για τη νέα σεζόν του παιχνιδιού που θα έπρεπε να ξεκίναγε αυτές τις μέρες. Αντί να έχουμε όμως κάποιο update επί αυτού, η Toys for Bob δημοσίευσε ένα blog post στην ιστοσελίδα της βάσει του οποίου αποχαιρετά την Activision!

Η εξέλιξη αυτή δεν μας πιάνει εντελώς απροετοίμαστους αφού ακούγονταν πολλά για απολύσεις μελών της και κλείσιμο ενός γραφείου της, κάτι που τελικά δεν οδήγησε σε διάλυση του studio αλλά σε ανεξαρτητοποίησή της. Πολύ θετικότερο το αποτέλεσμα, δεδομένου του ότι η άλλη ομάδα που βοήθαγε στις platformer mascots, η Vicarious Visions, συγχωνεύθηκε στις Call of Duty ομάδες.

Ο Paul Yan εξηγεί πως θα συνεχίσει να υφίσταται συνεργασία με τις πλευρές των Xbox και Activision που υποστήριξαν αυτήν τους την ενέργεια και μάλιστα μας συνιστά να "κρατήσουμε τα κέρατά μας μπροστά και τα μάτια μας ανοιχτά" για νέες ανακοινώσεις, παραπέμποντάς μας στο ότι ετοιμάζει νέο Spyro παιχνίδι. Αυτό βέβαια θα αργήσει μάλλον να ανακοινωθεί.

[UPDATE]: Υπήρχε ένας ελέφαντας στο δωμάτιο και δεν αργήσαμε να ενημερωθούμε για το μέλλον του Crash Team Rumble. Συνδεόμενοι στο κεντρικό lobby του παιχνιδιού ήρθαμε αντιμέτωποι με αυτό το μήνυμα, που χοντρικά προαναγγέλλει τη λήξη υποστήριξης του παιχνιδιού στις 4 Μαρτίου.

Η Toys for Bob διευκρινίζει πως το παιχνίδι θα εξακολουθήσει να είναι live και playable για το προσεχές διάστημα, ενώ όλο το live-service περιεχόμενό του, που μέχρι πρότινος ξεκλειδώναμε από μισό-μισό δωρεάν και επί πληρωμή battle pass, θα ενοποιηθεί πια σε μία free battle pass διαδρομή των 500 tiers. Το για πόσο καιρό ακόμη θα είναι operational το Crash Team Rumble δεν είναι εξακριβωμένο και αν θέλετε την πρόβλεψή μας δεν θα είναι για πολύ, όπως έχει δείξει η ιστορία...

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.