ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Άνω των 60 εκατομμυρίων οι συνολικές πωλήσεις της σειράς Metal Gear

Ήταν να μην επιστρέψει.

Ένα τεράστιο και ολοστρόγγυλο νούμερο πωλήσεων συμπληρώθηκε πρόσφατα από τη σειρά Metal Gear, όπως μας ενημερώνει η επίσημη ιστοσελίδα της Konami. Το franchise που έλαμψε για το καινοτόμο τότε stealth gameplay του και τις ιδιαιτερότητες που του πρόσφερε η διάνοια του Hideo Kojima μετρά πλέον πάνω από 60 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, υπολογίζοντας φυσικά κάθε τίτλο που έχει το «Metal Gear» στον τίτλο του και όχι μόνο τα Metal Gear Solid.

Η σειρά μετρά 36 χρόνια στον έξω κόσμο, έχοντας ξεκινήσει από το 1987, και κάπως κατάφερε να προσθέσει άλλα 700.000 κομμάτια στα πουλημένα, εφόσον τον περασμένο Νοέμβριο υποτίθεται πως το συνολικό νούμερο ανερχόταν στα 59.3 εκατομμύρια.

Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν προοπτικές για πολλά περισσότερα, εφόσον γνωρίζουμε πως η Konami ανασταίνει το franchise με το Metal Gear Solid Δ: Snake Eater, το remake του επικού MGS3. Υπάρχει και ένα collection των κλασσικών MGS τίτλων που θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου και γενικότερα επικρατεί μία ευπρόσδεκτη κινητικότητα γύρω από το συγκεκριμένο σύμπαν.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.