ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Anthony Mackie (Falcon) θα παίξει στη σειρά Twisted Metal

Αναλαμβάνει το ρόλο του John Doe.

Μεγάλη μεταγραφή για την PlayStation Produtions αφού ανακοίνωσε διθυραμβικά τη συμμετοχή του ηθοποιού Anthony Mackie στη live-action σειρά Twisted Metal που ετοιμάζεται. Ο Mackie έχει βαρύ βιογραφικό, εφόσον έπαιζε τον Falcon στις ταινίες της Marvel και είδε πρόσφατα την καριέρα του να κορυφώνεται αφού παίρνει πια το ρόλο του Captain America για τη νέα φάση του MCU.

Την αποκάλυψη της πρόσληψής του για το εν λόγω cast πραγματοποίησε ο Asad Qizilbash λέγοντας: "Είμαστε συγκλονισμένοι που έχουμε τον Anthony Mackie μαζί μας. Η ικανότητά του να μπερδεύει την κωμωδία με τη δράση και το δράμα είναι τέλεια για τον Twisted Metal κόσμο που δημιουργούμε". Την τηλεοπτική αυτή σειρά έχουν αναλάβει να φέρουν στη ζωή οι Rhet Reese και Paul Wernick, πρώην συγγραφείς των Deadpool και Zombieland.

Ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί ο Anthony Mackie είναι ο John Doe, κάποιος που θα γνωρίζουν σίγουρα οι φίλοι του franchise και ιδίως του Twisted Metal: Black. Ο David Jaffe, δημιουργός του πρώτου παιχνιδιού, δηλώνει απογοητευμένος που η Sony δεν τον προσέγγισε για να συμμετέχει στο project της σειράς, ωστόσο εντυπωσιάστηκε από τη συμμετοχή ενός τόσο μεγάλου ηθοποιού και περιμένει -όπως και εμείς- να μάθει περισσότερα.

Πηγή: Deadline

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88