ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας η σειρά Silent Hill: Ascension

Η ιστορία ξεκινάει στο τέλος του μήνα.

Ύστερα από πολλά χρόνια το franchise του Silent Hill επιστρέφει, με έναν ίσως παράδοξο τρόπο. Στις 31 Οκτωβρίου ξεκινάει και επίσημα το Silent Hill: Ascension, μία διαδραστική streaming σειρά που θα απαιτεί από τους θεατές να πάρουν καίριες αποφάσεις, επηρεάζοντας την έκβαση των γεγονότων, δημιουργώντας μία μοναδική ιστορία.

Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης Genvid Technologies, το φιλόδοξο πρότζεκτ Silent Hill: Ascension θα προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό τηλεοπτικής σειρά και video game, με το κοινό να λαμβάνει ρόλο σεναριογράφου, επεμβαίνοντας στην πλοκή του. Μπορείτε να το κατεβάσετε από τώρα μέσω του App Store και Google Play πατώντας εδώ, και να περιμένετε μέχρι το τέλος του μήνα όπου και θα ξεκινήσει.

Σταδιακά βλέπουμε πως το θρυλικό franchise του Silent Hill επανέρχεται, αφού ήδη γνωρίζουμε πως η Bloober Team εργάζεται για να φέρει το Silent Hill 2 remake. Επιπλέον, το Silent Hill Townfall αναπτύσσεται από το σκωτσέζικο στούντιο με ονομασία NoCode, με το publishing να το έχει αναλάβει η Annapurna Interactive, ενώ τέλος υπάρχει και το Silent Hill F, το οποίο είναι μία εντελώς καινούρια ιστορία στο σύμπαν της horror σειράς παιχνιδιών, που θα διαδραματίζεται στην Ιαπωνία του 1960.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.