ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Άπλετη δράση και αδρεναλίνη στο νέο trailer του Call of Duty: Black Ops 6

Παρουσιάζει 7 λεπτά gameplay από την “Most Wanted” αποστολή!

Η φετινή Gamescom επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις, με το πολυαναμενόμενο Call of Duty: Black Ops 6 να μην αποτελεί εξαίρεση. Το νέο 7λεπτο trailer που παρουσιάστηκε χαρίζει μία πολύ καλή ματιά από την φύση και το ύφος του τίτλου, ενώ παράλληλα εξάπτει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον με την πλοκή και κυρίως την επική δράση του.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε ένα εκτενές gameplay video της αποστολής ονόματι "Most Wanted". Η πίστα ξεκινά με τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται κατά την διάρκεια μίας επιχείρησης διάσωσης, ωστόσο σύντομα τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν όπως τα θέλουν.

Θα προκύψουν μάχες σώμα με σώμα, τακτικές μυστικών πρακτόρων, επιλογή για stealth, ενώ δεν απουσιάζουν φυσικά οι ατελείωτοι πυροβολισμοί. Μάλιστα, στο highlight του video η απόδραση των ηρώων χρειάζεται να γίνει με μηχανές, την ώρα που άπειροι αστυνομικοί τους καταδιώκουν, στιγμές που δίχως αμφιβολία ευχαριστούν το μάτι και τονώνουν την ντοπαμίνη από την απαράμιλλη δράση.

Το campaign του Black Ops 6 διαδραματίζεται στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν ο Ψυχρός Πόλεμος είχε μόλις τελειώσει. Οι παίκτες θα συναντήσουν λατρεμένα ονόματα όπως ο Frank Woods και ο Russell Adler και θα αποπειραθούν να ανακαλύψουν μία ακόμα τρελή συνωμοσία. 

Να σημειωθεί, πως το Call of Duty: Black Ops 6 θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου 2024 σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X και PC.

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.