ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Απλοποιείται η σύνδεση στο Discord μέσα από το PS5

Ρολλάρει ήδη το βολικό update!

Απέχουμε μόνο λίγες ημέρες από το πλήρες integration του Discord στο λογισμικό του PlayStation 5, όπως μας ενημερώνει το PS Blog. Το update που κυκλοφόρησε σήμερα περιλαμβάνει τις νέες λειτουργίες για το software επικοινωνίας των χρηστών, ωστόσο αυτές θα αρχίσουν να εφαρμόζονται σταδιακά μέσα στα επόμενα 24ωρα σε όλες τις ηπείρους. Όσο για το τι θα προσφέρουν, στην ουσία το Discord αποκτά απεξάρτηση από την κινητή συσκευή που μεσολαβούσε για να συνδεθεί κάποιος από το PS5 του. Κοινώς, από δω και στο εξής οι κάτοχοι PS5 θα μπορούν να συνδέονται απευθείας στο Discord και στα κανάλια επικοινωνίας με πολύ απλά βήματα.

Ανοίγοντας το Game Base και πηγαίνοντας στο εικονίδιο του chat, θα υπάρχει ξέχωρη καρτέλα για το Discord, όπου αν έχετε κάνει συγχρονισμό με το PSN σας θα μπορείτε να επιλέξετε απευθείας την κλήση ή τον server που θέλετε να συνδεθείτε. Έτσι απλά, θα μπορείτε να είστε ταυτοχρόνως live στο group chat με τους φίλους σας και να απολαμβάνετε και τα games που παίζετε εκείνη τη στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσετε την προηγούμενη, πιο σύνθετη διαδικασία.

Μαζί με αυτό το πολύ ευπρόσδεκτο όφελος ξεκινά και η λειτουργία Profile Share. Με αυτό θα μπορείτε, μέσω ενός PS5 ή του PS App, να δημιουργείτε ένα QR code που οδηγεί στο PSN προφίλ σας και να το μοιράζεστε με οποιονδήποτε, ώστε να εντοπίζουν όλοι όσοι θέλετε το προφίλ σας με άνεση και ταχύτητα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.