ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Από το μηδέν ξαναφτιάχνεται το Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Τίποτα από όσα είδαμε στο "καταραμένο" trailer δεν θα ισχύσει.

Το The Lost Crown βγήκε και ήταν φανταστικό. Το The Rogue μόλις ανακοινώθηκε και δείχνει εξίσου φανταστικό με διαφορετικό. Τι συμβαίνει όμως με την επιστροφή του θρύλου που ακούσει στο όνομα The Sands of Time; Σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ του Tom Henderson, συνεχίζει να αναπτύσσεται αλλά παίρνοντας εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από εκείνη που μας ανησύχησέ του. 

Στο άρθρο που ανέβασε στο Insider Gaming μας τονίζει να ξεχάσουμε όλα όσα ξέραμε για το The Sands of Time Remake όπως το είχαμε δει, αφού η Ubisoft Montreal έχει πετάξει στον κάδο τον άχρηστων όλη τη δουλειά των Ubisoft Pune και Ubisoft Mumbai. Μιλάμε για ολοκληρωτικό overhaul που θα κάνει την όψη του πρίγκιπα και ολόκληρου του παιχνιδιού αρκετά πιο ρεαλιστική, ενώ ανάλογη αναδημιουργία θα υποστεί και το combat.

Αρκετά ενδιαφέρον χαρακτήρισε το ότι ο Prince θα πάθει τη μεγαλύτερη μετάλλαξη μεταξύ των δύο projects, αφού αλλάζει εμφανισιακά, αλλά θα υποστηριχθεί και από διαφορετικό voice actor. Τελικά δεν θα χρησιμοποιηθεί η δουλειά του Yuri Lowenthal (που συμμετείχε στον original τίτλο και στην προηγούμενη έκδοση του remake), αφού έχει προσληφθεί κάποιος ντόπιος για μία πιο έγκυρη ερμηνεία. 

Το μόνο που δεν έχει αλλάξει σε σχέση με πριν είναι ότι δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα του πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά σίγουρα δεν θα είναι στα κοντά.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.