ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποχωρεί από τη Bungie ο game director του Destiny 2

Θα αντικατασταθεί από βετεράνο του studio.

Βρισκόμαστε μόνο λίγους μήνες πριν τη κυκλοφορία του επερχόμενου Destiny 2 DLC, The Final Shape, γεγονός που καθιστά την είδηση που μόλις μάθαμε αρκετά ξαφνική. Ο game director του Destiny 2, Joe Blackburn, ανακοίνωσε σε ένα thread στο Χ πως θα αποχωρήσει από τη Bungie τον Φεβρουάριο. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως θα φύγει από το studio όταν διεξαχθεί το End-to-End playtest, μία «τελετουργία» που συμβαίνει πάντα στη Bungie, η οποία περιλαμβάνει πολλαπλές μέρες συνεχόμενου playtesting.

«Έχω παίξει εκατοντάδες ώρες του The Final Shape, και αυτό που έχουν δημιουργήσει τα world-class ταλέντα εδώ στη Bungie έχει γρήγορα γίνει ένα από τα πράγματα τα οποία μου δίνουν την περισσότερη περηφάνια στη καριέρα μου.», τόνισε ο Blackburn.

Στη κενή θέση του Blackburn θα καθίσει ο Tyson Green, ο οποίος ξεκίνησε να δουλεύει στη Bungie ως level designer στο PC game Myth II του 1999. Ο Green, έπειτα, δούλεψε ως σχεδιαστής στα περισσότερα μελλοντικά παιχνίδια του studio, με τους βασικούς ρόλους του να περιλαμβάνουν τα multiplayer design lead στο Halo 3 και game design lead στα Destiny και Destiny 2.

«Αν ακολουθείς τη Bungie για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, έχεις ακούσει το όνομά του. Από Halo PvP στη δημιουργία των Exotic weapons στο Destiny 1, ο Tyson έχει υπάρξει βασικό πρόσωπο στην ιστορία της Bungie από το Myth II.», δήλωσε ο Joe Blackburn για τον Tyson Green.

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...