ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποχώρηση-βόμβα του Hideki Kamiya από την PlatinumGames

Το στούντιο θα συνεχίσει χωρίς τον οραματιστή της Bayonetta.

Κεραυνός εν αιθρία για την ταλαντούχα PlatinumGames, που ειδικεύεται σε hack-and-slash τίτλους, εφόσον ένας από τους ιδρυτές της και θρυλικός δημιουργός των Devil May Cry (επί Capcom) και Bayonetta θα αποτελέσει παρελθόν για την ιαπωνική ομάδα. Ο Hideki Kamiya και η έντονη προσωπικότητά του θα πάψουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο team που φέτος μας χάρισε το Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon και μόλις πέρυσι το Bayonetta 3, εφόσον φαίνεται ο ίδιος να επέλεξε να χαράξει διαφορετικό δρόμο στο game development, ασχέτως που χαρακτήρισε αυτή την απόφαση "σε καμία περίπτωση εύκολη".

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την πλήρη ανακοίνωση της PlatinumGames περί του θέματος, που μεταξύ άλλων αναφέρει "τον ευγνωμονεί για τις δημιουργικές ιδέες του, την ηγεσία του και τη συνεισφορά του".

Ο Kamiya συμμετείχε στο ξεκίνημα του team το 2006 και εδώ και μία εξαετία είχε τον ρόλο αντιπροέδρου και director αρκετών τίτλων. Από τις 12 Οκτωβρίου και μετά οφείλουμε, όπως μας προτείνει ο ίδιος, να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για κάποια ανακοίνωση γύρω από το μέλλον του.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.